Modele per kangjella

TIRANE, 24 mars/ATSH/-Kangjellat e Reja përgjatë rrugës së “Elbasanit” tashmë do të rrisin sigurinë e këmbësorëve në një zonë ku Deri DJE NUK Mund të kaloje PA i bërë sytë Katër. Bashkia e Tiranës ka vendosur kangjellat përgjatë rrugës së Elbasanit Deri në Sauk me qëllim shmangien e aksidenteve. Bashkia e Tiranës ka ndërmarrë një sërë hapash që synojnë të rrisin sigurinë e qytetarëve në rrugë, por Edhe që i vijnë në ndihmë lehtësimit të trafikut, Ku veç bllokimit të Hyrje-daljeve të paligjshme në rrugët Kryesore, ka vijuar Puna Edhe për vendosjen e kangjellave që orientojnë lëvizjen e qytetarëve në kryqëzimet Kryesore. /e.Malaj//a.g/këto të Fundit e bëjnë më të Sigurt rrugën për kalimtarët, particulier në Zonat ku ka nxënës dhe studentë..

Comments are closed.